Over Anima Care

Als verpleegkundige, zorgkundige, ergotherapeut, kinesist, sociaal assistent, kok, onderhoudsmedewerker, technicus,... zoek je een omgeving waar je graag werkt. Wij doen er alles aan om je thuis te laten voelen in één van onze 23 zorgcentra.

Vacatures in onze zorgcentra en op onze centrale zetel

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Onze visie

Passie voor zorg

Anima betekent 'ziel'. Wat onze 1600 medewerkers verenigt, is hun groot en warm hart voor onze bewoners én elkaar. Je werkt dus met collega's die dezelfde bezieling hebben als jij.

Zorg voor kwaliteit

Kwaliteit is iets waar we fier op zijn. Van verzorging tot accommodaties, van maaltijden tot animatie. Maar we investeren ook graag in jouw kwaliteiten. Want als jij steeds beter wordt, dan wij ook!

De juiste fit

Wij besteden erg veel aandacht aan de kwaliteit en de ingesteldheid van nieuwe medewerkers. Wij zoeken mensen met het hart op de juiste plaats. Deze ingesteldheid is een absolute basisvereiste om voor aanwerving in aanmerking te komen. Lacunes in technische vaardigheden zijn met opleiding en coaching gemakkelijker te verhelpen.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Waarom kiezen voor Anima Care?

1 team

In onze teams is elke schakel belangrijk. Je kan rekenen op een hoge mate van collegialiteit en samenwerking. Elke functie is even belangrijk in een zorgcentrum.

Een Belgische organisatie

Als je kiest voor Anima Care, kies je voor een gezonde en ambitieuze Belgische werkgever die behoort tot de groep Ackermans & van Haaren. Bij ons zit je safe.

Groeikansen

Met een grote inzet en de juiste attitude, krijg je heel wat kansen bij Anima Care. Belangrijker dan je diploma is de manier waarop je je functie uitoefent. Als dat top is, liggen er heel wat kansen voor het grijpen.

Werken bij Anima Care

Aantal collega's 1.600
Aantal zorgcentra 23
Functies in onze zorgcentra Zorg, verpleging, schoonmaak, keuken, technisch, paramedisch
Functiedomeinen op de hoofdzetel Finance, Marketing, HR, ICT, Legal, Procurement
Op zoek naar? Een job die je gelukkig maakt!

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

De gegevens die u invult worden opgeslagen in onze recruitment database met het oog op een evaluatie van uw kandidatuur voor het relevante aanbod maar ook voor andere vacatures binnen de Anima Care groep wanneer u niet voor dit aanbod zou worden geselecteerd. U vindt meer informatie over hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en over uw rechten in de privacyverklaring op onze website. Het invullen van de gegevens geldt als uw geïnformeerde, vrije, specifieke en ondubbelzinnige toestemming voor de verwerking van uw gegevens. U kan deze toestemming altijd intrekken. Specifiek voor deze vacature maken wij gebruik van het online sollicitatieplatform van JOBTOOLZ dat uw gegevens verwerkt om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken. Indien u meer informatie wenst over het privacybeleid van JOBTOOLZ, gelieve te klikken op de link hieronder.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz